Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Open Podium Geweest
sluiten
Open Podium

Open Podium

zondag 8 april 2018 - 19:00u

Show/Theaterconcert
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

GRATIS
19:00u
Show/Theaterconcert
Schouwburg - Kleine zaal

Laat je verrassen door bijzonder talent uit de regio!

Misschien zie je wel als eerste de volgende grote theatersensatie op de planken staan… Wees erbij als de nieuwste theaterster opschudding veroorzaakt… Maak kennis met de grote talenten uit de regio en laat je omver blazen…


Luc Berbers

20 jarige student en standup comedian afkomstig uit Hoensbroek. Is nu een dik jaar serieus actief als standup comedian en stond al op het podium van het bekende Toomler café in Amsterdam. Zijn optreden gaat over de kleur geel.


Tiny Forest Creature (Cheyenne Louwen)

17 jarige singer-songwriter uit Oosterhout. Volgt een muziekopleiding en treedt sinds een jaar regelmatig op.


Ton Roelofs

62 jarige singer-songwriter uit Nijmegen. Blues, R&B, Country en een vleugje jazz zijn de muzikale ingrediënten van Ton. Sinds enkele jaren schrijft hij zijn eigen songs en treedt af en toe op tijdens kleinschalige bijeenkomsten.


Natascha Pulles

Natascha Pulles uit Obbicht. In april 2017 was zij al eens te gast op het open podium en verraste iedereen met haar geweldige stem. Haar optreden vorig jaar was de aanzet tot vaker optreden hetgeen zij het afgelopen jaar veelvuldig deed.


Maarten van den Hoogen

Maarten van den Hoogen afkomstig uit Sittard heeft twee passies, het schrijven van rijm- en songteksten in het Nederlands en het Engels en elektronische muziek. In zijn optredens combineert hij beide passies. In oktober 2016 was hij al te gast op het open podium. Deze keer komt hij terug met nieuwe teksten en nieuwe muziek!


Limpro Improvisatie Theater

Limpro Improvisatie Theater uit Maastricht bestaat uit 10 personen. Limpro Improvisatie Theater improviseert ter plekke aan de hand van suggesties uit het publiek. Limpro bestaat 4 jaar, veel van de leden hebben daarvoor al bij andere toneelgezelschappen gespeeld. Ze treden 2x per jaar op.


Rudi Rolluik (Ruud Verhoef)

Normaal gesproken laat Ruud zijn zangkunsten horen in het Sittardse koor Sound 70. Enige tijd kriebelt het toch om op de solotour te gaan. Rudi Rolluik gaat je laten genieten van het Hollandse levenslied. Ook is Rudi Rolluik te aanschouwen tijdens het Sittardse Smartlappenfestival.

Wil jij die plek op het podium?
Ben jij een singer-songwriter, danser, goochelaar, rapper, toneelspeler, cabaretier, presentator, poetry slammer of entertainer? Heb jij een beetje of juist helemaal geen ervaring met optreden? Wil je weten hoe het voelt om op een echt podium te staan? Waag dan die sprong in het diepe en test jouw act voor het publiek. Geef je nu op voor het Open Podium bij De Domijnen en de theatervloer van de Kleine Zaal van Schouwburg De Domijnen is 10 minuten helemaal van jou. Je kunt solo optreden, maar ook met een groep of met jouw vereniging. Uiteraard mogen familie en vrienden mee om je aan te moedigen en toe te juichen.

Meld je aan via coen.aarts@dedomijnen.nl. Je kunt je nu al opgeven voor één van de aankomende Open Podia op 27 mei 2018 óf voor de Special Edition op 23 september.

aan het zoeken...