Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Open Podium Geweest
sluiten
Open Podium

Open Podium

zondag 11 maart 2018 - 19:00u

Show/Theaterconcert
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

GRATIS
19:00u
Show/Theaterconcert
Schouwburg - Kleine zaal

Laat u verrassen door bijzonder talent uit de regio!

Misschien ziet u wel als eerste de volgende grote theatersensatie op de planken staan… Wees erbij als de nieuwste theaterster opschudding veroorzaakt… Maak kennis met de grote talenten uit de regio en laat u omver blazen…

Aires Hovens – Illusionist: Aires afkomstig uit ’s Hertogenbosch komt Sittard-Geleen verrassen met zijn spannende acts. Vliegende tafels, verdwijnen, verschijnen, doorzagen???


Beth Palm – Zang – covers: Beth is afkomstig uit Engeland en sinds 7 jaar woonachtig te Sweikhuizen. In Engeland trad zij vroeger samen met haar zusjes regelmatig op. Nu wil Beth vooral alleen het podium betreden. Op het podium staan en zingen vindt zij heel erg leuk!


Dennis Van Der Sanden – Gitaar-fingerstyle: Sinds Dennis (Sint Oedenrode) op vijf jarige leeftijd op de zolder van zijn oma haar oude gitaar vond, is de passie voor het gitaarspelen nooit meer over gegaan. De Australische gitaar virtuoos Tommy Emmanuel is zijn grote voorbeeld. In 2016 had hij zelfs het genoegen om met Tommy samen te mogen optreden.


Lady-like – Zes koppige zanggroep uit Sittard-Geleen: Swingende soul en Franse chansons.


Paul van Huet – Singer-songwriter: Geboren en getogen in Sittard en geen onbekende in de Sittard-Geleense ‘music scene’. Zijn repertoire bestaat uit covers van Bob Dylan, Neil Young en o.a.The Eagles. Naast zijn Engelse covers zingt hij ook Limburgstalig en schrijft zijn eigen nummers.

 


Angela Antonian – Zang/covers: Angela is afkomstig uit Sittard.  Zij wil graag meer podiumervaring opdoen en vindt het daarom heel leuk op het Open Podium te mogen optreden.


Everhard van Aken – Poëzie: Woonachtig in Born. Zolang hij zich kan heugen schrijft hij al gedichten. Tot dusver voor zichzelf. Hij vindt het tijd worden zijn gedichten ook anderen te laten horen. Het Open Podium ziet hij daarvoor als een mooie gelegenheid die hem tevens stimuleert actiever te gaan schrijven.

Wilt u die plek op het podium?
Bent u een singer-songwriter, danser, goochelaar, rapper, toneelspeler, cabaretier, presentator, poetry slammer of entertainer? Heeft u een beetje of juist helemaal geen ervaring met optreden? Wilt u weten hoe het voelt om op een echt podium te staan? Waag dan die sprong in het diepe en test uw act voor het publiek. Geef u nu op voor het Open Podium bij De Domijnen en de theatervloer van de Kleine Zaal van Schouwburg De Domijnen is 10 minuten helemaal van u. U kunt solo optreden, maar ook met een groep of met uw vereniging. Uiteraard mogen familie en vrienden mee om u aan te moedigen en toe te juichen.

Meld u aan via coen.aarts@dedomijnen.nl. U kunt zich nu al opgeven voor één van de aankomende Open Podia op 8 april of 27 mei 2018.

aan het zoeken...