Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
OG3NE
sluiten

OG3NE

Sweet Harmony Tour

zaterdag 2 april 2022 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
€ 40.00
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Sweet Harmony Tour

In het theaterseizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee Three Times a Lady wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang.

Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’. Ook alle beschikbare tickets voor hun 10 kerstconcerten OG3NE A Magical Christmas in Concert in het Kurhaus in Scheveningen waren binnen no-time uitverkocht.

Vanaf het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR. In Schouwburg De Domijnen kunnen jullie het concert van OG3NE op 20 maart 2020 bezoeken. OG3NE is na het winnen van The Voice Of Holland (2014) en Beste Zangers (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. Ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.

Als voorloper op hun gloednieuwe theatertournee verschijnt in september 2019 hun nieuwe album. Tickets voor de SWEET HARMONY TOUR zijn nu verkrijgbaar! Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht!

 

aan het zoeken...