Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
De nieuwe kleren van de keizer Geweest
sluiten

De nieuwe kleren van de keizer

6+

woensdag 26 oktober 2016 - 14:30u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 16.00
14:30u
Schouwburg - Grote zaal

Het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen over ijdelheid

Alfons wordt geplaagd op het schoolplein. Hij mag niet meespelen met de anderen. Ze vinden zijn kleding niet ‘hip’ genoeg. Verdrietig blijft hij alleen achter en begint te fantaseren dat hij alles heeft wat zijn hartje begeert. Opeens is hij keizer! Met een groot paleis, heel veel vriendjes, personeel dat alles doet wat hij hen opdraagt en geld genoeg om te kopen wat hij maar wil.

 

Zijn grootste passie is: mooie kleren. Ook al zeggen de mensen om hem heen dat hij ook aan andere dingen zijn geld moet uitgeven. Hij doet alleen waar hij zin in heeft. Maar of hij daar gelukkig van wordt?

In deze vrolijke voorstelling vertellen acht acteurs het mooie en beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. In prachtige kostuums en met leuke liedjes maken ze duidelijk dat je met ijdelheid niet ver komt in het leven… Met humor voor alle leeftijden brengen ze het sprookje tot leven in een heerlijke voorstelling. Jong én oud zullen er veel plezier aan beleven. Na afloop is er een meet-and-greet met de hele cast in de foyer.

Kleurwedstrijd
Ga aan de slag met deze kleurplaat en lever deze voor aanvang van de voorstelling in bij het theater. Voor de mooiste kleurplaat is er een leuke prijs!

Familieprijs: 5 tickets voor de prijs van 4. (bij telefonische bestelling of aan uitbalie)

aan het zoeken...