Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Niet Schieten!
sluiten

Niet Schieten!

25 jaar Lust en Leed

woensdag 17 maart 2021 - 20:15u

Cabaret Theater
€ 20.00
20:15u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Kleine zaal

Maarten, Arend en Erik nog één keer met z’n drieën

Deze voorstelling is verplaatst van 10 april 2020 naar 17 maart 2021.

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows.

Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

Ze komen speciaal voor jou naar Schouwburg De Domijnen om de mensen uit Sittard-Geleen haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt… Voor de één een feest van herkenning… voor de ander een hilarische openbaring. Je gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling.

NB: Het werk van Niet Schieten! wordt inmiddels door menig psycholoog en relatiebemiddelaar als standaardwerk beschouwd.

Credits
Teksten: Erik Jobben, Maarten Hennis, Arend Edel
Met: Maarten Hennis, Arend Edel en Erik Jobben
Producent: VOF NietSchieten
Scènefoto’s: Jaap Reedijk

Meer info
www.nietschieten.nl

Inclusief pauzedrankje

aan het zoeken...