Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Museumconcert
sluiten

Museumconcert

Met Nienke Nasserian Nillisen

zondag 13 februari 2022 - 11:30u

Klassiek/Opera
€ 12.50
11:30u
Klassiek/Opera
Hedendaagse Kunst

Klassiek met kunst

Dit concert werd verplaatst van zondag 28 februari 2021 naar zondag 13 februari 2022.

Begin de zondagochtend met een uurtje klassiek en verlies je in hedendaagse kunst. De Domijnen organiseert samen met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, philharmonie zuidnederland en Conservatorium Maastricht een serie museumconcerten. Musici krijgen een podium in museum Hedendaagse Kunst in Ligne.

De mezzosopraan Nienke Nasserian Nillesen, met roots in Venlo, brengt een boeiend en gevarieerd programma. Je hoort niet alleen prachtige klassieke aria’s, maar ook fascinerende uitstapjes naar andere genres zoals spirituals en repertoire van Kurt Weill.

Nienke Nasserian Nillesen is mezzosopraan en klassiek muziektheatermaker. Met haar eindexamenvoorstelling Masai won ze in augustus 2016 de Entreeprijs op Theaterfestival Boulevard. Het stuk gaat over Nienke’s band met haar vorig jaar overleden vader, stamhoofd van de Masai, en haar grote familie in Tanzania. Met de voorstelling Mzungu, wat ‘toerist’ of ‘wit’ betekent, maakte Nillesen een vervolg op Masai. Nadat Nienke vorig jaar een verpletterende indruk maakte, is ze dit seizoen voor de tweede keer te gast in onze museumconcertserie.

Samen veilig naar het theater: bekijk onze richtlijnen
aan het zoeken...