Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Museumconcert Geweest
sluiten
191215 Sandro Rodrigues 2_web

Museumconcert

Sandro Rodrigues

zondag 15 december 2019 - 11:30u

Klassiek/Opera Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 12.50
11:30u
Theater, Klassiek/Opera
Ligne - Hedendaagse Kunst

Klassiek met kunst

Begin de zondagochtend met een uurtje klassiek en verlies je in de hedendaagse kunst. Musici krijgen een podium in het museum Hedendaagse Kunst in Ligne. In samenwerking met het Maastrichts’ Conservatorium.

Deze keer met Sandro Rodrigues uit Portugal. Sandro studeert momenteel onder Carlo Marchione aan het Conservatorium Maastricht.

Sandro Rodrigues werd geboren op 8 juni in de stad S. João da Madeira, Portugal. Hij begon gitaar te studeren, officieel, op de leeftijd van 10 in de Academia de Música de S. João da Madeira, met professor Carlos Moreira. In 2011 ging hij naar de Escola Profissional de Música de Espinho, waar hij drie jaar studeerde bij professor Tiago Emanuel Cassola. In 2014 reisde hij naar Zaragoza om te studeren in het Conservatorio Superior de Música de Aragón bij de meesters Pedro Mateo en Àlex Garrobé. Hij studeerde ook Ancient Plucked Instruments bij theoreticus Daniel Zapico. Tijdens zijn carrière debuteerde Sandro met werken van componisten als Nuno Peixoto, Bernardo Pérez en Alberto Caracciolo. Hij heeft ook deelgenomen aan orkestprojecten met het Orquestra de Jazz da EPME, de Sinfonietta del CSMA en de Conjunto Barroco del CSMA. Sandro Rodrigues heeft masterclasses gitaar gevolgd bij diverse gitaarvirtuozen, zoals Ricardo Gallén, Carlo Marchione, Dejan Ivanovic, Marlon Titre, Marco Smaili, José Antonio Escobar, Michailis Kontaxakis, Rafael Aguirre, Roberto Aussel en vele anderen.

Voorafgaand aan het concert staat er een warme kop koffie of thee voor je klaar.

Andere data museumconcerten:
3 november 2019 – DeMa Duo, Lucas Debraux (viool) & Giorgia Martinez Pascucci (altviool)
9 februari 2020 – Erika Ngarmcroh uit Bangkok (viool)
29 maart 2020 – Nienke Nasserian (Mezzosopraan)

191215 Sandro Rodrigues 2_web

aan het zoeken...