Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Museumconcert Geannuleerd
sluiten
Museumconcert 17 januari De Domijnen

Museumconcert

Huayu Gu, Theodore Kim en Carmen López Hernández

zondag 17 januari 2021 - 11:30u

Klassiek/Opera
Geannuleerd

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 12.50
11:30u
Klassiek/Opera
Hedendaagse Kunst

Klassiek met kunst

Begin de zondagochtend met een uurtje klassiek en verlies je in de hedendaagse kunst. De Domijnen organiseert samen met het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, philharmonie zuidnederland en Conservatorium Maastricht een serie museumconcerten. Musici krijgen een podium in het museum Hedendaagse Kunst in Ligne.

Huya Gu begon op 7-jarigeleeftijd met muziek maken en is met haar 11 jaar de jongste winnaar ooit van het Prinses Christina Klassiek Concours. Volgens de jury van de prestigieuze competitie voor jong muzikaal talent is het „een feest om naar het pianospel van de 11-jarige Huyu Gu uit Roermond te luisteren”. Momenteel is Huya de jongste deelnemers in de Young Talent Class van het Maastrichts’ Conservatorium waar ze wordt begeleid door o.a. Alejandro Serena, Joop Celis en Piotr Jasiurkowsku.

Theodore Kim startte zijn vioollessen op 9-jarige leeftijd bij Igor Tkatchouk. Hij werd op 16-jarige leeftijd toegelaten tot de Young Talent Class van het Maastrichts’ Conservatorium waar hij wordt begeleid door Piotr Jasiurkowski. Theodore nam op jonge leeftijd al deel aan verschillende nationale en internationale competities (Belgie, Polen, Zweden, Tsjechië, Portugal en Italië) waar hij regelmatig in de top 3 eindigde.

Carmen López Hernández is een pianiste uit Spanje. Zij begon haar pianostudie al op 7-jarige leeftijd en vervolgde haar studie aan de conservatoria van Salamanca, Venetië en Maastricht. Carmen volgde lessen bij onder meer Claudio Martínez Mehner, Josep Colom, Alexander Kandelaki en Enrico Pace. Momenteel studeert ze bij Katia Veekmans aan het Maastrichts’ Conservatorium.

V.b.n.o. Theodore Kim, Carmen López Hernández, Huya Gu.

Museumconcert 17 januari De Domijnen

Samen veilig naar het theater: bekijk onze richtlijnen
aan het zoeken...