Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Mercury Rising Geweest
sluiten
Mercury Rising

Mercury Rising

A tribute to Freddie Mercury and Queen

vrijdag 28 september 2018 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€27,50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Eerbetoon aan Freddie Mercury & Queen in schouwburg Sittard

Met tientallen hits is Queen één van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. Opgericht in de jaren ‘70 door zanger Freddie Mercury, gitarist Brian May, drummer Roger Taylor en later aangevuld met bassist John Deacon. Wil je dit najaar als één van de eersten deze voorstelling zien? Reserveer dan nu je kaartje want op 28 september staat de hele Mercury Rising cast bij ons op de planken.

Freddie Mercury groeide uit tot een van de populairste rockartiesten en popzangers aller tijden. Buiten zijn extraverte persoonlijkheid beschikte de Queen frontman ook over een stembereik van maar liefst vier octaven!

Mercury Rising: alle bekende Queen hits in het theater!

Queen staat bekend om zijn muzikale veelzijdigheid, gelaagde arrangementen en meerstemmige samenzang en onvergetelijke live optredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd zelfs verkozen tot het beste live-optreden aller tijden.
De internationale theaterproductie Mercury Rising neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van Freddie Mercury en Queen. I Want To Break Free, Don’t Stop Me Now, Bohemian Rhapsody, Killer Queen, Now I’m Here… ze ontbreken niet in deze te gekke theatervoorstelling.

William Neo kruipt in de huid van Freddie Mercury

Zanger William Neo is geen onbekende in het vak. Hij kreeg een persoonlijke uitnodiging als solist voor het London Symphonic Orchestra. Samenwerkingen met o.a. Sylvie Vartan & Johnny Halliday en tournees door Canada, Japan en Zwitserland volgden. Neo evenaart met gemak het stembereik van Freddie Mercury.

Een klassieke operazangeres staat zanger Neo bij in grootse duetten zoals Barcelona. Vier backing vocals en een strijkkwartet liften de voorstelling omhoog naar een volle klassieke sound. Samen met een rock-band bestaande uit gitarist, bassist, pianist en drummer. Een aantal songs krijgt een verrassende inkleding met een leuke knipoog naar de video-clips van Queen.

aan het zoeken...