Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Medammecour on Tour 2017 Geweest
sluiten
Medammecour on Tour 2017

Medammecour on Tour 2017

dinsdag 31 januari 2017 - 20:00u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€27,50
20:00u
Schouwburg - Grote zaal

De enige echte Limburgse swingende vasteloavendsrevue

Na de razendsnel uitverkochte tour in 2016 ontmoeten ook dit carnavalsseizoen de vasteloavend en theater elkaar weer in de enige echte Limburgse swingende vastelaovendsrevue ‘de Medammecour on Tour’. Onderga op de Medammecour het theatrale van de Limburgse levensstijl; de schalkse knipoog naar het dagelijks bestaan.

Marc Hermans, Joost Meijs en Resi Coumans, muzikaal ondersteund door het spetterende Medammecour orkest, presenteren de klein(e) kunst van de carnaval. Tal van bekende maar ook onbekende artiesten, afkomstig uit de gehele provincie, treden live voor het voetlicht.

Van Vaals tot Venlo, van sjoenkelwalzer tot rap, van buut tot blues, alles kan en mag. De Medammecour is verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk. U komt bij de Medammecour gegarandeerd in de ‘sjtimmung’ voor het Limburgse feest der feesten. Vasteloavend, maar dan anders; dat is de Medammecour! Mis deze zeer bijzondere opmaat naar de Vasteloavend niet en reserveer snel uw kaarten. In samenwerking met L1. De regie is in handen van Rudi Videc.

aan het zoeken...