Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Medammecour
sluiten

Medammecour

Medammecour on Tour

dinsdag 24 januari 2023 - 20:00u

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 35.00
20:00u
Toon Hermans Theater - Grote zaal

Medammecour on tour

Verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk

Al vijf jaar op rij is de Medammecour in één oogwenk uitverkocht. Hoe kan het ook anders? In de Medammecour mag en kan alles! Tal van artiesten uit de hele provincie treden live voor het voetlicht. 

Ook in 2023 touren, Ronnie, Sjonnie  Netteke en het Medammecour-orkest met hun revue langs de Limburgse theaters om de klein(e) kunst van carnaval te presenteren. De  Medammecour is er wederom in geslaagd een top bezetting te contracteren, zo zal o.a. Trio Ôngeplök  het publiek op een bijzondere maar vooral hilarische wijze verrassen. Mis deze bijzondere opmaat naar de Vasteloavend niet en onderga het theatrale van de Limburgse levensstijl; de schalkse knipoog naar het dagelijks bestaan. Verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk.

De tour in 2023

De Medammecour is dit seizoen wederom te zien in Kerkrade, Roermond, Sittard, Heerlen, Maastricht.. Met Joost Meijs (Ronnie), Marc Hermans (Sjonnie) en Resi Coumans (Netteke). Regie Rudi Videc. In samenwerking met L1.

aan het zoeken...