Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Medammecour Geweest
sluiten

Medammecour

Medammecour on tour

woensdag 25 januari 2023 - 20:00u

Carnaval
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 35.00
20:00u
Carnaval
Toon Hermans Theater - Grote zaal

Medammecour on tour

Verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk

Al vijf jaar op rij is de Medammecour in één oogwenk uitverkocht. Hoe kan het ook anders? In de Medammecour mag en kan alles! Tal van artiesten uit de hele provincie treden live voor het voetlicht.
Ook in 2022 touren, Ronnie, Sjonnie Netteke en het Medammecour-orkest met hun revue langs de Limburgse theaters om de klein(e) kunst van carnaval te presenteren. De Medammecour is er wederom in geslaagd een top bezetting te contracteren, zo zal o.a. Trio Ôngeplök het publiek op een bijzondere maar vooral hilarische wijze verrassen. Mis deze bijzondere opmaat naar de Vasteloavend niet en onderga het theatrale van de Limburgse levensstijl; de schalkse knipoog naar het dagelijks bestaan. Verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk.

De tour in 2022
De Medammecour is dit seizoen wederom te zien in Kerkrade, Roermond, Sittard, Heerlen, Maastricht.. Met Joost Meijs (Ronnie), Marc Hermans (Sjonnie) en Resi Coumans (Netteke). Regie Rudi Videc. In samenwerking met L1.

aan het zoeken...