Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
MaxTak Geweest
sluiten

MaxTak

Het best bewaarde geluid ter wereld 5+

zondag 1 maart 2020 - 14:30u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€15,00
14:30u
Schouwburg - Kleine zaal

Muziektheater vol doorgedraaide geluiden en mensen

De vader van X en Y (Xantippe en Ysbrandt) was een uitvinder met een missie: hij wilde in het Guinessbook of Records komen als De Man die Alle Geluiden Ter Wereld heeft Gevangen. Helaas is hij bij het opnemen van zijn laatste geluid (een etende krokodil) overleden. Nu werken X en Y dag en nacht door om het Ultieme GeluidsArchief van hun vader alsnog af te krijgen (en stiekem ook om zelf een beetje beroemd te worden).

Vanuit de hele wereld ontvangen ze geluidspakketten. Van tropische vogels met de hik tot het geluid van een zingende ijsschots in Alaska, alles moet op alfabetische volgorde voor de jury komt. Terwijl de stress oploopt komt er een pakket binnen waar geen geluid in zit, maar een meisje. Wie is zij? En waarom klinkt alles opeens zo vreemd?

Het best bewaarde geluid ter wereld is een grappige voorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar, boordevol slapstick, (live) muziek en geluiden die de weg kwijt zijn.

Over MaxTak

MaxTak wil kinderen en ouders uit alle lagen van de bevolking kennis laten maken met verschillende soorten live muziek en daarnaast ook de belangrijke verhalen van nu vertellen. Zowel onverwoestbare klassieke verhalen in een moderne bewerking als nieuw geschreven toneelstukken, allemaal met nieuw gecomponeerde muziek en zang. Stevige maatschappelijke thema’s gaat het gezelschap daarbij niet uit de weg, maar worden prikkelend en met veel herkenbaarheid en humor gebracht. In combinatie met spetterende live muziek en zang brengt MaxTak zo op luchtige wijze niet alleen beweging in de hoofden van kinderen maar ook in die van het volwassen publiek.

Credits

Spel & zang: Luca Bryssinck, Roos van Erkel, Remco Sietsema
Regie: Marije Gubbels
Tekst: Sanne Schuhmacher
Geluidsontwerp: Wim Conradi
Muziek: Remco Sietsema
Decorontwerp: Marlies Schot

 

Meer info
www.maxtak.nl

Inclusief pauzedrankje

 

aan het zoeken...