Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Marc de Hond
sluiten
Marc de Hond

Marc de Hond

Voortschrijdend inzicht

woensdag 23 januari 2019 - 20:15u

Theatercollege/Lezing Theater
€17,50
20:15u
Theater, Theatercollege/Lezing
Schouwburg - Kleine zaal

Een inspirerend verhaal over omgaan met verandering

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje.

Voorstelling

In Voortschrijdend inzicht legt Marc de Hond uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering. Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien? Maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat? En elk weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner? Daarom is Voortschrijdend inzicht een absolute aanrader als je weleens piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering.
Voortschrijdend inzicht inspireert en is optimistisch over omgaan met verandering. Voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.

Bijzonder première

Voortschrijdend inzicht beleefde wel een zeer bijzonder première. In het zwembad van Katwijk liet Marc de Hond zijn bezoekers letterlijk meemaken wat een stijgende waterspiegel betekent.

Meer info:

Interview Algemeen Dagblad

 

  • "Een meeslepend verteller"
    Dagblad van het Noorden
aan het zoeken...