Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Mad Science Geweest
sluiten

Mad Science

Het grote Mad Science Theaterfeest

zondag 5 januari 2020 - 13:30u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 15.00
€ 60.00
13:30u
Schouwburg - Grote zaal

Omdat een feest moet knallen

Mad Science Nederland bestaat 15 jaar en dat willen ze vieren met hun grootste show ooit! Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap.

Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken. Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet. Knallen doet het sowieso!

De makers van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het theater.

Kom verkleed
De professoren nodigen alle jonge bezoekers uit om verkleed als wetenschapper naar het theater te komen! Na de voorstelling is er in de foyer nog een leuke wetenschapexperience!

Wat je waarschijnlijk ook leuke voorstellingen vindt zijn Limburgse Kerst, en Kanonnenvoer.

Inclusief pauzedrankje

aan het zoeken...