Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Maarten van Rossem Geweest
sluiten

Maarten van Rossem

Theaterlezing

zaterdag 25 januari 2020 - 20:00u

Lezingen Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 10.00
20:00u
Theater, Lezingen
Schouwburg - Grote zaal

Een avond lachen en leren met de bekendste historicus van Nederland

Tijdens deze theaterlezing analyseert en fileert Maarten van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp.
Deze voorstelling is onderdeel van HET NATIONALE THEATERWEEKEND: genieten van alles wat het theater te bieden heeft tegen een speciale prijs van tien euro.

Programma

Maarten van Rossem over zijn programma: “Het kan alle kanten opgaan (tijdens mijn theaterlezing). Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend” 

Maarten van Rossem

Maarten van Rossem (Zeist, 24 oktober 1943) is historicus, schrijver en tv-persoonlijkheid. Zijn specialisatie ligt in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Hij groeide op in Wageningen, als oudste van drie kinderen. In 2015 was hij samen met zijn broer Vincent en zijn zus Mary, bijgenaamd Sis, te zien in het tv-programma ‘Hier zijn de Van Rossems’. Sinds 2009 is hij hoofdredacteur van zijn eigen tijdschrift, ‘Maarten!’. Onlangs verschenen de boeken ‘Het einde van het Romeinse Rijk’ en ‘De Draagbare Van Rossem’. Vanaf 2012 is hij jurylid in de tv-quiz ‘De Slimste Mens’, gepresenteerd door Philip Freriks. Van Rossem is getrouwd, woont in Utrecht, heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. 

Inclusief pauzedrankje

 

 

aan het zoeken...