Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Lissa Meyvis & Herman van Hove Verplaatst
sluiten

Lissa Meyvis & Herman van Hove

In de schaduw van Toon Hermans

zaterdag 1 april 2023 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
Verplaatst

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 24.50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Toon Hermans Theater - Grote zaal

Een voorstelling om lief te hebben

In deze warmhartige Vlaamse hommage aan Toon Hermans vertelt Herman Van Hove over zijn wonderlijke belevenissen in de coulissen en aan de keukentafel als laatste manager en vriend van Toon. Hij vertelt hoe het was op samen te werken met Toon, perfectionist en hypochonder, op zijn oude dag nog altijd mateloos ambitieus maar ook vervuld van een ‘gelukzalige’ weemoed.

Zangeres Lissa Meyvis – een engelachtige verschijning met een stem zo fijn en breekbaar als kristal – blaast de liedjes van Toon Hermans nieuw, jong leven in, een reflectie van de onschuld en de vrolijkheid die de meester zo hoog in het vaandel voerde. Maar ook van de liefde en de ontroering die hem dreven.

De voorstelling loopt al zeven seizoenen, werd meer dan honderd keer gespeeld in Vlaanderen  en Nederland en werd bedolven onder de lovende kritieken. Zie www.deschaduwvantoon.nl

 

Belangrijk:

Tot onze spijt moeten we voorstelling “In de schaduw van Toon Hermans” door Lissa Meyvis en Herman van Hove op zaterdag 1 april in het Toon Hermans Theater, verplaatsen naar een nog te bepalen datum. De orkestleider Pol Vanfleteren herstelt momenteel van een gezondheidsprobleem, het gaat hem ondertussen goed maar hij zal nog een aantal weken niet kunnen optreden.

We verwachten de nieuwe datum half april te kunnen melden.

aan het zoeken...