Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Kikker Mini Festival Geweest
sluiten
Kikker Mini Festival

Kikker Mini Festival

Kikker zingt en leest voor 3+

zondag 15 april 2018 - 14:00u

Familie/Jeugd Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€10,00
14:00u
Theater, Familie/Jeugd
Schouwburg - Kleine zaal

Kom voor en na de voorstelling lekker spelen in de Kikker-speeltuin

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’ Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling. Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Kikker minifestival 3+

Kom je spelen en tekenen met Kikker en zijn vrienden? Stap in de vrolijk makende wereld van Max Velthuys! Kikker speelt al 50 jaar een belangrijke rol in prentenboeken en in het leven van vele kinderen en andere fans. Stap letterlijk in de boekjes van Max Velthuijs en ervaar de wereld van Kikker en zijn vrienden.
‘De wereld van Kikker’ is een kunstspeeltuin, een warme en uitnodigende plek waar families met kinderen op een speelse manier kennismaken met hun eigen creativiteit.
En wat is er nu leuker Kikker in het echt te ontmoeten? Onderdeel van het Kikker mini festival is de voorstelling ‘Kikker zingt en leest voor’. Kinderen kunnen voorafgaand en na afloop van de voorstelling spelen in de kunstspeeltuin, waardoor u een eigen kikker-mini festivalletje in huis hebt!
De kunstspeeltuin is in opdracht van Theater Terra gemaakt door Het Huis van Aristoteles.

Over Theater Terra
Theater Terra werd opgericht door artistiek leider Theo Terra en staat al jaren bekend als een Nederlands gezelschap dat zich aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt. Met poppen en objecten, en met acteurs, poppenspelers en zangers maakt Theater Terra visueel theater met veel humor en poëzie. De laatste jaren werden diverse beroemde boeken met zeer veel succes bewerkt tot muzikaal theater. Theater Terra is niet alleen succesvol in Nederland en België, ook in de Verenigde Staten en Canada.

Credits
Regie: Fons Merkies
Producent: Theater Terra

Deze voorstelling gratis bezoeken?

Vrienden van Schouwburg De Domijnen mogen deze voorstelling gratis bijwonen. Een goede reden om nu vriend te worden en te profiteren van alle voordelen!

aan het zoeken...