Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Jon van Eerd Geweest
sluiten
Jon van Eerd

Jon van Eerd

Charley, de komische musical

woensdag 30 januari 2019 - 20:00u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€37,50
20:00u
Schouwburg - Grote zaal

De komische musical

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie De Tante van Charlie schreef hij samen met West End- en Broadway-componist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar je toe met een live orkest! Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater.

Charley (Jon van Eerd) wordt gedwongen om zich voor te doen als een charmante tante, om zo twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen. Maar hij komt er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. En alsof het niet nog erger kan, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

Wij beloven je een avond buikpijn van het lachen. Je zult het theater schaterend verlaten en de liedjes nog lang in je hoofd meezingen.

Credits
Met: Met Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander, Aimée de Pater en live orkest
Script: Jon van Eerd
Muziek: Michael Reed
Regie: Caroline Frerichs
Decor: Carla Janssen Höfelt
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Producent: Eline Vroon Pretpakhuis

Meer info
www.charleydemusical.nl

aan het zoeken...