Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Buitencabaret: Jeroens Clan Geweest
sluiten
Jeroens Clan_Tere Zieltjes_(c)Merel van Dooren_liggend De Domijnen

Buitencabaret: Jeroens Clan

Tere zieltjes

dinsdag 11 augustus 2020 - 21:00u

Cabaret
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 21.50
21:00u
Cabaret
Kasteel Limbricht

Tere zieltjes

De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht organiseren in de zomer van 2020 behalve de succesvolle avonden met Buitencinema nu ook Buitencabaret.

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: “Ik was op 11 augustus bij Kasteel Limbricht bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

De pers over Jeroens Clan:
“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.” – Juryrapport Leids Cabaret Festival

“Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden.” – Theaterkrant

“Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt.” – NRC Handelsblad

Credits:
Fotograaf: Merel van Dooren
Regie: Pieter Bouwman

Cabaret diner

Voor de voorstelling genieten van een heerlijk diner? Maak je avond uit compleet met het 3-gangen pre-cabaretdiner van Landgoed Kasteel Limbricht. Het diner kost € 24,95 p.p., in combinatie met de voorstelling € 46,45 p.p.(excl. drank).

Voorgerecht
Huisgemaakte paprikasoep

Hoofdgerecht
Maïskip in een Toscaanse saus

Nagerecht
Tiramisu

 

Je kunt bij het bestellen van je cabarettickets het diner reserveren op de voorkeurstijd 19.00 of 19.30 uur. Speciale dieetwensen kun je rechtstreeks doorgeven aan Landgoed Kasteel Limbricht door een e-mailbericht te sturen naar: info@kasteel-limbricht.nl.

Meer buitencabaret:

– dinsdag 28 juli: Javier Guzman
– zondag 23 augustus: Lonne Gosling

Filmprogramma

– woensdag 22 juli: Ema
– donderdag 30 juli: De Patrick
– woensdag 5 augustus: Sing Street

aan het zoeken...