Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Jeroen van der Boom Geannuleerd
sluiten
Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom

Dit ben ik 2.0

donderdag 29 november 2018 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
Geannuleerd

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€35,00
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

De mooiste momenten uit zijn rijke carrière

Deze voorstelling is wegens omstandigheden geannuleerd. Kijk voor een leuke andere voorstelling bij René Shuman en Angel Eye op 27 december of 28 december of kijk in de agenda.

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Hij keert daarom aankomend seizoen in het theater terug met zijn show Dit ben ik. Een reprise van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen!

Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zanger met het nummer Jij bent zo, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heen heeft Jeroen zichzelf constant opnieuw uitgevonden. Dat bewijst ook zijn recente single Nou is het genoeg, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. In dit muziekstuk is zowel de invloed van klassiek als dance te horen.

Credits
Producent: Music Tree Entertainment

Meer info
www.jeroenvanderboom.nl

181129-Jeroen-van-der-Boom-Dit-ben-ik-2.0-De-Domijnen-c-Nick-van-Ormondt_web.jpg

aan het zoeken...