Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Holland Dance Festival & Codarts Rotterdam Geweest
sluiten

Holland Dance Festival & Codarts Rotterdam

Talent On The Move – Tournee 2020

donderdag 6 februari 2020 - 20:00u

Dans/Ballet Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 20.00
€ 10.00
20:00u
Theater, Dans/Ballet
Schouwburg - Grote zaal

Nu al genieten van de topdansers van morgen

Aanstormende danstalenten, vol explosiviteit en energie. Dat biedt de voorstelling Talent On The Move van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, de hotspot voor eigentijdse dans.

Talent On The Move toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door de danstalenten van Codarts Rotterdam.

Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans: van solo’s en duetten tot ensemblewerken, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Talent On The Move is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spat: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar.

De jaarlijkse tournee is een gezamenlijk initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival vindt haar thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert gedurende het jaar vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen, met als tweejaarlijks hoogtepunt het Holland Dance Festival in Den Haag. Codarts Rotterdam heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de studenten profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld.

Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden het jonge danstalent graag een landelijk podium. Talent On The Move levert de jonge dansers veel waardevolle toneelervaring: de tournee langs meer dan twintig theaters door heel Nederland biedt hen de mogelijkheid podiumervaring op te doen en leert hen te ervaren hoe het is om in een professioneel dansgezelschap te dansen.

Het programma is samengesteld uit bestaand repertoire van internationale topchoreografen en nieuw werk dat door opkomende choreografen speciaal voor de dansers is gecreëerd. Het afwisselende programma van bestaand repertoire en nieuwe creaties is een ware bruggenbouwer naar publiek in het hele land. Aan eerdere edities hebben o.a. de volgende choreografen meegewerkt: Jiří Kylián, Ed Wubbe, Marina Mascarell, Regina van Berkel, Mauro Bigonzetti, Ton Simons, Juanjo Arqués, Amos Ben-Tal, Hofesh Shechter, Marco Goecke, Stephen Shropshire en Cayetano Soto.

Meer info
www.holland-dance.com
www.codarts.nl
https://www.facebook.com/hollanddance
https://www.facebook.com/codarts
https://twitter.com/hollanddance
https://www.instagram.com/hollanddancefestival
https://www.instagram.com/codartsrotterdam

Inclusief pauzedrankje

  • "Nieuwe generatie dansers overtuigt"
aan het zoeken...