Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Het Laagland & VIA ZUID Uitverkocht
sluiten
Het Laagland & VIA ZUID

Het Laagland & VIA ZUID

WinterZone (9+)

donderdag 27 december 2018 - 19:00u

Familie/Jeugd Theater
Uitverkocht

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€10,00
€5,00
19:00u
Theater, Familie/Jeugd
Petrusschool

Een intieme theaterroute tijdens Wèntjerdruim

VERTREKPUNT: Petrusschool (Kloosterplein 5, Sittard)

Van een zwart sprookje tot een beeldende vertelling, en van een persoonlijk levensverhaal tot een moderne ode aan Toon Hermans. Alles komt voorbij tijdens deze intieme theaterroute door Sittard.

De kerst is voorbij. Je voelt al dat heerlijke eten nog zitten…en wat nu? Dan is er WinterZone. Klaar om jou en je familie op de valreep van 2018 nog nieuwe prikkels te bezorgen. We schijnen het licht op de beloftevolle theatermakers van de toekomst en nemen je in winterse sferen mee naar plekken in Sittard, waar je misschien nog nooit geweest bent!

In 4 korte maar krachtige voorstellingen nemen frisse theatermakers je op intieme wijze mee in hun blik op de wereld. Onder begeleiding van een meer dan bekwame gids ga je als samen met je mede-publieksgenoten op reis door Sittard. Jij bent tot vier maal toe getuige van klein en intiem theater. Dicht op de huid, zoals je het zelden ziet. Soms lichtvoetig, soms heel intens, maar helemaal geschikt voor de hele familie vanaf 9 jaar én voor volwassenen met een jong hart.
Afsluiten doe je op ons gezellige plein vol vuurkorven, met een glaasje Glühwein of chocomelk. Je bekijkt Sittard – misschien wel je eigen stad – voortaan met een heel ander paar ogen.

TOTALE SPEELDUUR ROUTE INCL. WANDELING & OPENING: 2,5 uur
(let op: het zijn slechts korte loopafstanden van locatie naar locatie, het merendeel van de tijd is een heerlijk gevuld theaterprogramma! De route is ook goed te lopen voor mensen die minder goed ter been zijn)

Theatermakers: Karlijn Hamer, Celine Daemen, Hendrik Kegels & Sonja van Ojen, Mayke Roels & Heléne Binder. Ook Rita Hoofwijk, artist-in-residence van Sittard, toont haar werk tijdens de route.
Met medewerking van: professionele jonge acteurs en enthousiaste jonge amateurspelers van o.a. Jong Laagland & TLNT.

aan het zoeken...