Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Org.: Het Laagland & Toneelgroep Maastricht
sluiten

Org.: Het Laagland & Toneelgroep Maastricht

App je even voor mij? 14+

donderdag 14 november 2019 - 19:30u

Familie/Jeugd Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Theater, Familie/Jeugd

App je even voor mij? is de nieuwste theater-in-de-klas voorstelling van Het Laagland & Toneelgroep Maastricht. Dit stuk, geschreven door Frans Pollux en met in de hoofdrollen Sebas van der Donk en Kiki van Aubel, is normaal alleen te zien op middelbare scholen en nu voor het eerst als openbare voorstelling te zien, exclusief in Sittard.

Je waant je in een heus klaslokaal. Je bent getuige van de presentatie van een nieuwe spraakmakende app die jij en je publieksgenoten mogen uittesten. Lucky bastards! De app biedt jou een simpele mogelijkheid om heel snel rijk te worden. Daar zijn alleen even wat privégegevens voor nodig én de bereidheid iets uit je persoonlijk leven online te delen. Geen probleem, toch? Maar hoeveel ben je bereid van jezelf bloot te geven? Wat is de prijs die je betaalt voor een kleine kans op eeuwige roem?

‘App je even voor mij?’ is theater in de klas, sluw verpakt als verkooppraatje. Het Laagland & Toneelgroep Maastricht presenteren een moderne en snelle Faust-sage, met een digitale duivel in de vorm van een revolutionaire appbedenker. Confronterend en dicht op de huid gespeeld theater dat gegarandeerd beklijft en bevraagt.

Concept & tekst: Frans Pollux
Regie: Inez Derksen & Michel Sluysmans
Spel: Kiki van Aubel & Sebas van der Donk

aan het zoeken...