Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Heritage Sinfonietta
sluiten

Heritage Sinfonietta

HERITAGE SINFONIETTA featuring RUUD BREULS 

zaterdag 3 oktober 2020 - 19:00u

Klassiek/Opera Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Theater, Klassiek/Opera

Voor het eerst in Sittard op de planken 

Het jonge kamerorkest Heritage Sinfonietta presenteert een bijzondere samenwerking met niemand minder dan jazztrompettist Ruud Breuls. 

Over Heritage Sinfonietta
In haar korte bestaan is Heritage Sinfonietta erin geslaagd om met bijzondere projecten publiek aan zich te binden en hun concerten keer op keer uit te verkopen. Onder leiding van initiatiefnemer Martijn Pepels brengt het orkest tweemaal per jaar topmusici uit de regio samen met boeiende solisten die hun roots in Limburg hebben.   

Ruud Breuls

Deze topmusicus van Limburgse bodem bekleedde achttien jaar de positie van solotrompettist in het wereldberoemde Metropole Orkest. Sinds 2014 is hij vaste speler in de WDR Big Band in Keulen. Ook was hij te horen in meer dan 300 tv-commercials, -leaders, films en cd’s.   

In het vernieuwende project Heritage Sinfonietta featuring Ruud Breuls wordt de verbinding opgezocht tussen klassieke muziek en jazz. Zo zal Breuls schitteren als solist in het wonderschone Quiet City van Aaron Copland. En hij zal op zijn beurt het klassieke orkest uitdagen om de wereld van de jazz te verkennen. Als klap op de vuurpijl neemt Breuls zijn eigen jazzcombo mee met absolute toppers uit de Nederlandse jazz: Karel Boehlee (piano), Marius Beets (bas) en Marcel Serierse (drums). 

Deze voorstelling gratis bezoeken?
Vrienden van Schouwburg De Domijnen mogen deze voorstelling gratis bijwonen. Een goede reden om nu vriend te worden en te profiteren van alle voordelen!

Als vriend van De Domijnen mag je dit najaar één voorstelling gratis bezoeken, je hebt de keuze uit:

 

Samen veilig naar het theater: bekijk onze richtlijnen
aan het zoeken...