Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Guido Weijers Geweest
sluiten
Guido Weijers

Guido Weijers

MASTERCLASS GELUK

donderdag 23 maart 2017 - 20:00u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€27,50
20:00u
Schouwburg - Grote zaal

Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk’, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Naast al het zweverige gedoe, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over ‘wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’.

Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over ‘The Pursuit of Happiness’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die de weg vrijmaken naar maximaal geluk.

Iedereen die Guido eerder in het theater zag, kent z’n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap in plaats van grappen. We beloven dan ook geen ‘cabaret’! Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

Ook op jacht naar meer geluk? Wees er dan snel bij!

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.