Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Buitencabaret: Guido Weijers incl. diner Uitverkocht
sluiten

Buitencabaret: Guido Weijers incl. diner

Buiten spelen zonder jas

woensdag 4 augustus 2021 - 18:00u

Cabaret Theater
Uitverkocht
€ 67.00
18:00u
Theater, Cabaret
Kasteel Limbricht

Zonder jas naar buiten

Er mag eindelijk weer gelachen worden. En hard ook. Deze zomer touren Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru langs zonovergoten buitentheaters. Ze brengen messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen. Maar bovenal: een onvergetelijke zwoele zomeravond.

Dit onwaarschijnlijke gelegenheidstrio zorgt voor een comedy-cocktail vol humor. Deze keer niet te zien op Oudejaarsavond, in De Slimste Mens of bij De Vooravond, maar gewoon live in de buitenlucht.

Geniet van een geheel verzorgde avond buitencabaret met cabaretier Karin Bloemen, inclusief diner bij Kasteel Limbricht.

Je kunt kiezen uit onderstaande gerechten.

Huisgemaakte amuse

Carpaccio van rund
Flinterdun gesneden runderhaas, afgemaakt met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, broadbeans, gedroogde tomaatjes, rode ui en rucola. Geserveerd met kasteelbrood en echte boter.
OF
Carpaccio van licht gerookte zalm
Flinterdun gesneden gerookte zalm, afgemaakt met dille-mayonaise, kappertjes, rode ui, garnaaltjes en rucola. Geserveerd met kasteelbrood en echte boter.
OF
Carpaccio van coeur de boeuf tomaat
Flinterdun gesneden tomaat, geserveerd op een jam van tomaat, afgemaakt met basilicummayonaise, verse basilicum, een royale bol romige Burrata en rucola. Geserveerd met kasteelbrood en echte boter.

Gegrilde ossenhaas spies
Ossenhaasspies geserveerd met een romige pepersaus
OF
Zalm en papillotte
Zalm en papillotte geserveerd met venkel, zongedroogde tomaat en een witte wijnsaus
OF
Spies van gegrilde groenten
Courgette, aubergine, paprika, champignon en gebakken Camembert
Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, huisgemaakte mayonaise en een lekkere kom grootmoeders salade met slasaus, rode ui, tomaat en natuurlijk een eitje!

Proeverij van mini desserts

Na aankoop van de tickets mét diner, verstrekken wij eenmalig uw gegevens aan Kasteel Limbricht. Zij nemen contact met u op om de menukeuzes te bespreken.

aan het zoeken...