Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Geleen on Stage 2021
sluiten

Geleen on Stage 2021

Festival dag 3

zondag 27 juni 2021 - 20:00u

Theater
€ 0.00
20:00u
Theater
online voorstelling

Met veel blijdschap presenteren we de derde editie van locatietheaterfestival Geleen on Stage. Deze keer nét iets anders dan de vorige jaren, omdat het onze eerste digitale editie wordt. We nemen je virtueel mee naar ongewone, originele locaties waar compacte en mooie toneelvoorstellingen plaatsvinden. Bestel je gratis festival tickets online!

Met Geleen on Stage willen we de jonge theatermaker de kans bieden een eigen voorstelling te maken op een ongebruikelijke theaterlocatie en daarmee het publiek verassen met bijzondere toneelvoorstellingen. De theatermakers worden tijdens het maakproces van de voorstellingen ondersteund door professionals.

27 juni – Programma dag 3
Nablijven – Maya de Weerdt
Locatie: Graaf Huijn College
20:00 – 20:15 uur
De 18-jarige Bo bevindt zich voor de zoveelste keer in het nablijflokaal, in het weekend. Maar ze had nergens anders haar weekend willen doorbrengen. Gedurende het nablijven realiseert Bo zich dat ze niet voor altijd klein kan blijven en door moet gaan met haar leven en afscheid moet nemen met het nablijflokaal.

Gradwanderung (klimaatverandering) – DAT Künstschule uit Böblingen – Julia Lauter & Tobias Ballnus
Locatie: eigen locatie
20:15 – 20:30 uur
Gradwandering geeft een interessant en verbazingwekkend metafoor over klimaatverandering: hoe is het om een kreeft te zijn en levend te worden gekookt?

Thuis thuis – Mayke Roels
20:30- 20:45 uur
Locatie: vanuit een woonkamer in Geleen Zuid
In Thuis thuis krijg je een uniek kijkje in een woonkamer in Geleen Zuid en ontdek je wat thuis voor jou betekent, want het is voor niemand hetzelfde…

Beschrijf mij – Fee Maassen
Locatie: St. Janskluis
20:45 – 21:00 uur
In Beschrijf mij ontmoeten twee jonge mensen elkaar. Ze proberen antwoord te geven op de vraag: waarom hebben we elkaar ontmoet? Tijdens hun zoektocht reflecteren ze op hun eigen leven en gaande weg beginnen steeds meer puzzelstukjes in elkaar te vallen…

Bekijk hier de planning voor 25 juni en 26 juni.

aan het zoeken...