Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
 • MijnDomijn:
 • Tickets
 • Poppodium
 • Bibliotheek
 • Educatie
 • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Gandini Juggling / Plastic Boom Geweest
sluiten

Gandini Juggling / Plastic Boom

Water on Mars

donderdag 1 maart 2018 - 20:00u

Dans/Ballet Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 25.00
20:00u
Theater, Dans/Ballet
Schouwburg - Grote zaal

Handige hemelbestormers

Beetje uitgekeken op het klassieke jongleren? Dan is het tijd voor Gandini Juggling. Vorig jaar was in 4 x 4 Ephemeral Archtectures al te zien dat wat deze Britse mannen doen wel wat meer is dan het kunstig werpen en opvangen van allerhande spullen. Gandini Juggling behoort tot de voorhoede van het Britse circusvak en construeert dynamische bouwwerken, laat de ruimte zinderen en creëert met pure kunst toegankelijk theater, gebruikmakend van alles wat los en vast zit.

In Water on Mars hebben de artiesten van Gandini Juggling de krachten gebundeld met de Zweedse hitcombinatie Plastic Boom in een show die voorbij vliegt met de snelheid van een komeet, overladen met humor en vakmanschap. Naast het traditionele jongleer-instrumentarium van kegels, ringen en ballen gaan hier ook kledingstukken, flessen water en pleerollen de lucht in terwijl de mannen om en over elkaar heen buitelen. Tappen doen ze ook af en toe, en van een robbertje acrobatiek zijn ze helemaal niet vies. “Beter dan seks, even lekker als chocolade”, zo luidt de aanbeveling van de jugglers zelf – en chocolade speelt dan ook een speciale rol in de show van deze handige hemelbestormers.

Deze voorstelling gratis bezoeken?

Vrienden van Schouwburg De Domijnen mogen deze voorstelling gratis bijwonen. Een goede reden om nu vriend te worden en te profiteren van alle voordelen!

Bij de Buren

Schouwburg De Domijnen, Parkstad Limburg Theaters en Theater aan het Vrijthof bieden u in seizoen 2017/2018 een uitgebreid palet aan voorstellingen: nationaal en internationaal; gerenommeerde, gearriveerde artiesten en aanstormend talent. De drie Zuid-Limburgse theaters presenteren elk ook een bijzondere productie van topniveau die telkens slechts op één plek in de regio te zien is: West Side Story, Fiddler on the Roof en Water on Mars. Drie producties die een ware theaterbelevenis zullen zijn! Kaartjes (1e rang) voor deze drie bijzondere voorstellingen kunt u eenvoudig reserveren bij uw eigen theater! Een mooie gelegenheid om eens op bezoek te gaan bij onze buren.

 • "Mind-boggling juggling"
  Robbie Armstrong, The Times UK
 • "At the heart of this seeming chaos, however, there is beauty, elegance and control – all at the fingertips of six very talented hands."
  Mary Breannan, The Herald, Scotland
aan het zoeken...