Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Frans Pollux
sluiten

Frans Pollux

Pollux duit Amerika

vrijdag 15 oktober 2021 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 22.50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Met Frans Pollux, BJ Baartmans en Baer Traa

“Ik had rockster wille waere in Amerika”, zingt Frans Pollux in een van zijn laatste liedjes. Tien jaar geleden woonde hij er zelfs, in hartje New York, vlakbij Chelsea Hotel. Hij werd er geen ster, maar het vergrootte zijn fascinatie voor het land, de mensen, hun verhalen en hun muziek.
Let op: dit is een Testen voor Toegang evenement, dus denk aan het meenemen van je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier. Vergeet ook je legitimatiebewijs niet. Meer info vind je hier.

Over al die zaken gaat POLLUX DUIT AMERIKA. Want nu Amerika weer mag, nu Amerika plotseling weer ons inspiratieland, stelt Frans de vraag hoe Amerikaans wij zelf zijn, wij Limburgers. Want zelfs wie niet van het land houdt, wordt erdoor beïnvloed.

De vraag zit verpakt in een afwisselende show: veel liedjes, gastmuzikanten, maffe Amerikaanse sporten, natuurlijk Springsteen, een live-verbinding met de USA en – klaar voor de wereldwijde doorbraak! – oude Pollux-klassiekers in het Amerikaans. Want rockster worden in Amerika, dat kan nog altijd.

 

Wij verwelkomen je graag! Lees hier onze richtlijnen.
aan het zoeken...