Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Frans Bauer & Sieneke Geweest
sluiten

Frans Bauer & Sieneke

'n Avond met jou

zaterdag 27 mei 2023 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 47.50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Toon Hermans Theater - Grote zaal

’n Avond met jou

Tijdens de laatste theatertournee had Frans Bauer de eer om Sieneke als gast te ontvangen. Samen brachten zij een medley van duetten. De reacties van het publiek waren geweldig.

 

Dat smaakte voor beide naar meer … veel meer. Ze beloofde elkaar de magie van hun gezamenlijke stemmen te vereeuwigen. Voor de bijzondere gelegenheid werd de samenwerking met producer Emile Hartkamp hernieuwd en werden acht fonkelnieuwe
duetten opgenomen. Als klap op de vuurpijl werd er een tournee gepland. In 2023 en alleen dan, bezoeken Frans & Sieneke de mooiste theaters van Nederland en België.

Tijdens het theaterconcert horen we alle nieuwe duetten en nog veel meer! ‘n Avond met jou van Frans & Sieneke is een avondvullend concert onder begeleiding van de Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Een concert met muziek om naar te luisteren, maar ook een feestje op te bouwen. Mis het niet, strijk neer in het warme rode pluche en geniet van deze twee lievelingen van de Nederlandstalige muziek.

aan het zoeken...