Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Ernst de Corte en Guus Westrop Geannuleerd
sluiten
Ernst de Corte en Guus Westrop

Ernst de Corte en Guus Westrop

Vanaf nu

zondag 22 april 2018 - 15:30u

Cabaret Theater
Geannuleerd

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€17,00
15:30u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Kleine zaal

Ernst de Corte zingt de mooiste liedjes van zijn vader Jules

Jules de Corte wilde een betere wereld voor iedereen. Zijn talloze liedjes gaan over thema’s die ons nu, ruim twintig jaar na zijn dood, nog steeds bezighouden: milieu, geloof, oorlog en vrede, de commercialisering en verharding van de maatschappij. ‘Het leven is bezig onleefbaar te worden’, schreef hij in één van zijn gedichten. Toch was Jules allesbehalve een sombere man. Hij had juist veel humor en zag altijd een vonkje licht in de harten van de mensen.

Ernst de Corte
Ernst de Corte kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Gitaar werd zijn instrument. Zijn roots liggen in de klassieke muziek, maar zijn liefde voor Balkanmuziek en het lichte genre wint al snel terrein. Veel concertreizen volgen met talloze ensembles en bands over vele grenzen.

Guus Westdorp
Guus Westdorp is pianist-zanger, componist en tekstschrijver. Hij werkte met o.a. Toon Hermans, Liesbeth List en Mathilde Santing. Ook bracht hij met Ramses – De Liederen zijn ode aan het werk van Ramses Shaffy. Momenteel werkt hij aan zijn volgende soloprogramma met geheel eigen werk.

Credits

Tekst & muziek: Jules de Corte
Zang: Ernst de Corte
Piano: Guus Westdorp

aan het zoeken...