Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Efteling
sluiten

Efteling

De Grote Efteling Koekoek Show

zondag 24 april 2022 - 16:00u

Familie/Jeugd Theater
€ 20.50
16:00u
Theater, Familie/Jeugd
Schouwburg - Grote zaal

Geniet van de nieuwste Efteling show

Duimpjes omhoog, want we zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar wij hebben geluk! Hij is er nog niet, maar we mogen alvast mogen plaatsnemen in zijn kantoor. Een kantoor zoals alleen de directeur van de Efteling kan hebben! Vol schermen met live beelden van alle loopings, de muntopbrengst van Ezeltje Strekje, maar ook een grote rode knop en een plattegrond. Ineens verschijnt de directeur op één van de schermen in de kamer. Hij komt er echt zo aan, hij is nog even druk bezig in het park; ‘een brandje blussen bij de draak’, maar hij komt er aan. Nergens aankomen!

Natuurlijk moeten we braaf blijven zitten, maar we gaan toch maar eens op onderzoek uit in het bijzondere kantoor. Waar is die grote rode knop eigenlijk voor? We rollen van het een in het andere, en niemand mag weten dat we niet braaf aan het wachten zijn! Gaat dat wel goed komen?

Houd jij van een goeie grap, ga je graag de strijd aan en ben jij altijd klaar voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste theatershow van de Efteling. Je bent wel koekoek als je niet komt!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

aan het zoeken...