Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Efteling presenteert:
sluiten

Efteling presenteert:

De Sprookjessprokkelaar

zondag 23 december 2018 - 13:30u

Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Naar het boek van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling

Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical De Sprookjessprokkelaar. Geschikt voor ouders en grootouders met hun (klein)kinderen.

Per speeldag mogen 10 grootouders met hun kleinkind (vanaf 7 jaar) meespelen in de voorstelling. Is dit leuk of is dit leuk? Stuur een mail naar renate.tummers@dedomijnen.nl als je hier alles over wilt weten.

Is 13.30 uur te vroeg voor je? Er is ook een voorstelling om 16.00 uur.

Voor sprookjesliefhebbers is bij ons in de schouwburg ook Assepoester te zien.

aan het zoeken...