Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Efteling
sluiten

Efteling

De Grote Efteling Koekoek Show

zondag 24 april 2022 - 14:00u

Familie/Jeugd Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 20.50
Theater, Familie/Jeugd

Geniet van de nieuwste Efteling show

-Deze voorstelling is samengevoegd met de voorstelling van 16:00-

Duimpjes omhoog, want we zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar wij hebben geluk! Hij is er nog niet, maar we mogen alvast mogen plaatsnemen in zijn kantoor. Een kantoor zoals alleen de directeur van de Efteling kan hebben! Vol schermen met live beelden van alle loopings, de muntopbrengst van Ezeltje Strekje, maar ook een grote rode knop en een plattegrond. Ineens verschijnt de directeur op één van de schermen in de kamer. Hij komt er echt zo aan, hij is nog even druk bezig in het park; ‘een brandje blussen bij de draak’, maar hij komt er aan. Nergens aankomen!

Natuurlijk moeten we braaf blijven zitten, maar we gaan toch maar eens op onderzoek uit in het bijzondere kantoor. Waar is die grote rode knop eigenlijk voor? We rollen van het een in het andere, en niemand mag weten dat we niet braaf aan het wachten zijn! Gaat dat wel goed komen?

Houd jij van een goeie grap, ga je graag de strijd aan en ben jij altijd klaar voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste theatershow van de Efteling. Je bent wel koekoek als je niet komt!

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Wil je kans maken op vrijkaarten of een van de andere leuke prijzen?
Beantwoord dan de prijsvraag: Wat heb je altijd al van de Efteling willen weten?

De winnaars krijgen van de directeur hoogstpersoonlijk een antwoord.
Stuur je antwoord samen met je naam, leeftijd en telefoonnummer uiterlijk 20 april naar communicatie@dedomijnen.nl onder vermelding van prijsvraag Efteling koekoek show.
Op 21 april nemen we contact op met de winnaars.

aan het zoeken...