Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Dolfje Weerwolfje
sluiten

Dolfje Weerwolfje

6+

zondag 7 november 2021 - 14:30u

Familie/Jeugd Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 22.50
14:30u
Theater, Familie/Jeugd
Schouwburg - Grote zaal

Spannende musical naar de boeken van Paul van Loon

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf!

Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

Dolfje Weerwolfje is een spannende musical voor het hele gezin en is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.

Duur

75 minuten, geen pauze

Win twee kaartjes én een boek!

Wil jij kans maken op twee kaartjes voor deze voorstelling én een boek van Dolfje Weerwolfje? Haal je stiften en potloden uit de kast en doe mee met de kleurwedstrijd! Je kunt de kleurplaat hier downloaden: Kleurplaat Dolfje Weerwolfje. Lever jouw kunstwerk uiterlijk 1 november in bij onze schouwburg (Monseigneur Claessensstraat 2 in Sittard). Vergeet niet je naam en e-mailadres op de achterzijde te vermelden. De winnaar krijgt op 3 november schriftelijk bericht.

Schouwburg De Domijnen volgt het beleid van de Rijksoverheid: toegang voor iedereen van 13 jaar en ouder op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs en ID-bewijs. Lees meer.
aan het zoeken...