Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
10 jaar Pink Floyd Project
sluiten
10 jaar Pink Floyd Project

10 jaar Pink Floyd Project

Acoustic Echoes

zaterdag 30 december 2017 - 20:00u

Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€24,50
20:00u
Schouwburg - Grote zaal

Een unplugged theaterconcert met 50 jaar Pink Floyd!

Het 10-koppige Pink Floyd Project brengt een prachtige verzameling van iconische songs van een van de meest invloedrijke bands uit onze popgeschiedenis akoestisch ten gehore. Volgens de échte Floydfans in Nederland is dit hét beste wat u op Pink Floyd gebied kunt krijgen.

De zang van o.a. Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) én Chris Mustamu, een arsenaal aan akoestische instrumenten, een (lokaal) kinderkoor, anekdotes én bijzondere verhalen nemen u mee op reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd. De grote hits zoals Comfortably Numb, Wish You Were Here en Shine On You Crazy Diamond maar ook minder bekende juweeltjes komen in chronologische volgorde voorbij. Pink Floyd Project nodigt u uit voor een reis langs 50 jaar Pink Floyd en is een unieke ode aan een van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis.

Pink Floyd Project staat bekend om hun imposante show. Een productie van ruim 30 mensen, quadrafonisch geluid, veel licht, visuals en special effects in voornamelijk grote zalen. Aanvankelijk wilde de groep daar geen concessies aan doen. Toch werd de band gevraagd een akoestische set te spelen voorafgaand aan een concert van Pink Floyd’s Roger Waters in Amsterdam. Dit bleek zo’n succes, dat de groep nu gewapend met alleen akoestische instrumenten de theaters induikt. Van de psychedelische periode met Syd Barrett, langs de zwaarmoedige autobiografische weerspiegelingen van genie Roger Waters tot en met het recente en veelal retrospectieve werk onder aanvoering van zanger en meestergitarist David Gilmour.

Het gezelschap wordt ondersteund door kinderrechtenorganisatie KidsRights en popjournalist Wouter Bessels, die de Nederlandse Pink Floyd biografie schreef.

Credits
Met: Bert Heerink en Chris Mustamu e.a.

SPECIALE COVERBANDACTIE:
Voor coverbandliefhebbers hebben wij een aantrekkelijke actie: Koopt u voor 2 of meer van de volgende coverbandshows kaartjes dan ontvangt u 20% korting per ticket. De korting wordt automatisch verrekend zodra u 2 of meer voorstellingen in één transactie boekt.

De voorstellingen waaruit u kunt kiezen zijn:
5 nov Simon & Garfunkel Acoustic – Sound of Silence
15 dec Dutch Eagles – Fly like an Eagle
30 dec 10 jaar Pink Floyd Project – Acoustic echoes
17 jan A Tribute to Creedence Clearwater Revival – The Fortunate Sons (USA)

aan het zoeken...