Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
 • MijnDomijn:
 • Tickets
 • Poppodium
 • Bibliotheek
 • Educatie
 • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Dire Straits’ Brothers in Arms Geweest
sluiten
Dire Straits’ Brothers in Arms

Dire Straits’ Brothers in Arms

Legendary Albums Live

donderdag 19 april 2018 - 20:00u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€25,00
20:00u
Schouwburg - Grote zaal

Het complete album live met Erwin Nyhoff, Marcel de Groot en band

Brothers in Arms van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen al op deze plaat staan zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life , Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten.

Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze Sultans of Swing. De uitvoering is in handen van de bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.

Na Stevie Wonders Songs In The Key of Life en een uitverkochte 3JS tournee met The Joshua Tree van U2 is dit alweer de derde Legendary Albums Live theaterproductie. Dire Straits’ Brothers in Arms, het complete album live en daarnaast natuurlijk ook hun andere grote hits. In een prachtig theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid. Dus ook: genieten met uw ogen dicht.

Lokaal talent

‘Private Dancer’, de wereldhit van Tina Turner, blijkt geschreven te zijn door Mark Knopfler van de Dire Straits. Erwin Nyhoff en band zochten voor deze voorstelling in Schouwburg De Domijnen een lokale zangeres die het nummer ‘Private Dancer’ samen met hen ten gehore wil brengen. Uit een aantal aanmeldingen is gekozen voor Petra Lejeune. Petra is 45 jaar en woont in Sittard. In het dagelijks leven werkt zij als schrijver en interieurontwerper vanuit haar eigen Studio Blossom. Muziek is altijd onderdeel geweest van haar leven. Zo was zij een tijdje achtergrondzangeres van George McCrae, bekend van het nummer ‘Rock your baby’. Momenteel zingt Petra bij Vocal School Nancy Deusings met een hele leuke groep dames.

 • "Wat een grandioze muzikanten, fantastische show en indrukwekkend licht en geluid! Een van de beste muziekprodukties van dit moment!!"
  Bert Heerink
 • "Marcel de Groot heeft zich dan al ontpopt als de stille kracht van de show: met een batterij aan gitaren steekt hij Knopfler en diens spel geregeld naar de kroon. "
  Popmagazine Heaven
 • "De nummers van het album worden zo fijn gebracht, dat je enerzijds met je ogen dicht wilt genieten. Maar anderzijds is ‘het plaatje’ voortdurend te mooi om je ogen te sluiten. "
  Theaterparadijs

Credits
Producent: PGK Events (o.a. Top 2000 Live, See You in Heaven)
Met: Erwin Nyhoff (zang/gitaar), Marcel de Groot (gitaar), Jan-Peter Bast (toetsen), Jelske Hoogervorst (sax/zang), Arie den Boer (drums) en Marco Dirne (bas)
Muzikale leiding: Jan-Peter Bast
Regie: Winfred van Buren

aan het zoeken...