Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
De Wielrenners
sluiten

De Wielrenners

Evert ten Apel interviewt oud-wielrenners: Zoetemelk, Lubberding, van der Poel

woensdag 6 april 2022 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Toon Hermans Theater - Grote zaal

Sander Kleikers interviewt oud-wielrenners: Joop Zoetemelk, Henk Lubberding en Adrie van der Poel

De adrenaline door je lijf, je concurrent op de hielen, nog een laatste sprint en je bent bij de finish! Maar welk werk gaat hier allemaal aan vooraf om in opperste topconditie te komen en de grote prijzen te winnen?  Laat je meeslepen en verwonderen in de backstage wereld van de professionele wielrensport.

 

Een unieke theaterbelevenis met drie grote oud-wielrenners!

Joop Zoetemelk, Henk Lubberding en Adrie van der Poel verhalen over hun carrières, grote successen, anekdotes, dopingaffaires en diepe dalen komen allemaal ter sprake onder leiding van niemand minder dan Sander Kleikers, een wielerkenner bij uitstek.

Ze hebben vele prijzen in de wacht gesleept. Ze hadden een ware sportmentaliteit en wisten niet van opgeven. Joop Zoetemelk was de grootste van de drie. Hij was onder andere winnaar van de Tour de France, de Ronde van Spanje, de Vuelta, het WK en van goud tijdens de Olympische Spelen.

Het publiek krijgt na de pauze volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Wielrenners: Joop Zoetemelk, Henk Lubberding en Adrie van der Poel
Interviewer: Sander Kleikers (presentator en commentator Eurosport)

 

UPDATE: Evert ten Napel is helaas verhinderd, Sander Kleikers neemt zijn plaats in.

los bij te boeken voorprogramma

Sport meets Culture.

Voor het eerst organiseert Toon Hermans Theater samen met Watersley Sports & Talent voorafgaand aan de voorstelling ‘De Wielrenners’ een total wieler experience. Dit voorprogramma vindt van 18.00 uur tot 20.00 uur plaats in café Biljart van het Toon Hermans Theater.Bij binnenkomst word je verwelkomd met een Amstel 0.0% en krijg je nog een gratis drankje aangeboden bij de 4 amuses, verzorgd door Chapeau catering. Zij zullen daarnaast een lezing geven over het dieet van de wielrenner in de topsport. Ook zal Watersley je informeren over de toekomst van de wielrensport en haar talenten. Met Rien van Horik als gespreksleider.

Verder zal Doltcini aanwezig zijn met de innovatiefste wielrenkleding, Scott met de nieuwste fietsen, fit4cycling om je te adviseren over de beste bikefit en nog veel meer.  Kortom, alle facetten zijn aanwezig om er een snok aan te geven en pap in de benen te voorkomen!

 

De meerprijs van dit voorprogramma is € 11,00 per persoon.

aan het zoeken...