Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
De Sekszusjes (Try Out)
sluiten

De Sekszusjes (Try Out)

Ongelikt 

vrijdag 23 oktober 2020 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
€ 19.50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak 

Zusjes én beste vriendinnen, Krista en Marcelle Arriëns, werden in 2019 in één klap beroemd door hun online serie. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks.  

 

 

 

De Sekszusjes leggen hun kwetsbare delen op een dienblaadje en stellen elkaar vragen die je de ander misschien wel eens had willen stellen – maar nooit hebt gesteld’, schreef De Volkskrant. Het zijn de eerlijke gesprekken die ze zelf zo hebben gemist. Want hoe kun je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt? En dan blijkt dat er voor iedereen op seksgebied wel iets te leren valt. Als je net begonnen bent, maar ook als je al jaren ‘geen klachten’ krijgt. Hun zelf geknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken er een creatief feestje van.  

De afleveringen van de YouTube-serie zijn samen maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken en er kwamen reacties van kijkers van 9 tot 73 jaar. Dagblad Trouw bekroonde hen tot ‘de first ladies van de seksuele ontwapening’. Talkshows als Jinek en DWDD noemden het programma ‘dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht’. En De Volkskrant bombardeerde ze tot een van de Mediatalenten van 2020.  

Hun eerste theaterprogramma Ongelikt laat zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)…? Een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen of voor wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de twee.  

Credits 

Scenario, spel : Krista Arriëns, Marcelle Arriëns en Willem Wits
Liedteksten en muziek : Krista Arriëns, Marcelle Arriëns, Marcel van der Velde, Willem Wits
Regie : Titus Tiel Groenestege 
Co-regie : Marcel van der Velde 
Producent : Senf Producties B.V.
Instagram : @desekszusjes 
YouTube : www.youtube.nl/desekszusjes  

Samen veilig naar het theater: bekijk onze richtlijnen
aan het zoeken...