Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
De Meisjes met de Wijsjes
sluiten

De Meisjes met de Wijsjes

MOERSTAAL

woensdag 15 december 2021 - 20:15u

Cabaret Theater
€ 22.50
20:15u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Kleine zaal

Laat je omverblazen door de Meisjes

Deze voorstelling werd verplaatst van donderdag 3 december 2020 naar woensdag 15 december 2021.

 

Met hun eerste theatervoorstelling TEGELTJESWIJSHEID veroverden de Meisjes met de Wijsjes het hart van de theaterbezoeker. In hun tweede voorstelling MOERSTAAL liggen de tegeltjes in scherven en proberen zij de stukken aan elkaar te lijmen.

De woorden hebben een andere volgorde gekregen en de liedjes zijn nog brutaler. Wie denkt hun repertoire nu wel te kennen wordt enorm verrast.

Nederland. Het land waar je van je fiets afwaait en er altijd een gratis douche op de loer ligt. Het land waar de mensen het gelukkigst zijn, maar waar ook het meest wordt geklaagd. Het land waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom en waar Zwarte Piet moet blijven. Het land waar burenruzies, geluidsoverlast en onbeschoft gedrag in het verkeer, op de sportvelden of in de supermarkt moeten worden bestreden met hashtags.

Zijn wij zo direct als men beweert of zijn we gewoon lomp? Zijn wij nou échte praters of zwijgen we liever, want wat zullen de buren wel niet denken? De Meisjes willen wel even praten. In hun eigen muzikale taal, onze moerstaal… Laat je door de Meisjes met de Wijsjes omverblazen om met een zonnige lach de zaal te verlaten.

Credits
Zang: Arianne Abbestee, Fardoe Swaanswijk, Simone Breukink en Tessa Jimmink
Muzikant: Martijn Bos

Wij verwelkomen je graag! Lees hier onze richtlijnen.

 

aan het zoeken...