Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Hans Primusz, het Lage Landenkoor & Tine Embrechts Geannuleerd
sluiten
De Lage Landenliedjes

Hans Primusz, het Lage Landenkoor & Tine Embrechts

De Lagelandenliedjes

donderdag 20 april 2023 - 20:15u

Show/Theaterconcert Theater
Geannuleerd

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 19.50
20:15u
Theater, Show/Theaterconcert
Toon Hermans Theater - LaagLandzaal

Van Ploegsteert tot Zoutelande

Nederlandstalige songs; je hebt er een verzamel-cd van of je wordt blij als er weer eentje op de radio voorbij komt… Maar vanaf het najaar 2022 krijgt je top 20 van De Lage Landenliedjes een wel héél speciale make-over.

Na de concertreeks van Bart Peeters Deluxe met pop-upkoor in de Lotto Arena smijt dirigent Hans Primusz zich in dit nieuwe avontuur. Op vraag van Nekka vzw – bekend van de legendarische Nekka-nachten – gaat hij op toernee met een nieuw koor en de allerbeste Nederlandstalige hits.

Zak onderuit en voel de magie van meerstemmige koorklanken. Geniet van de verrassende koorarrangementen die Hans Primusz maakte van het werk van Boeijen, Shaffy, Van het Groenewoud, Verminnen, Yevgueni, Bart Peeters, Gorki, Bløf, Ann Christy, Yasmine en vele anderen.

Tine Embrechts – actrice en zangeres – vertelt tussen de liedjes. En wanneer haar lievelingsnummer voorbij komt, kan ze het niet laten om de solo van het koor even over te nemen.

De Lage Landenliedjes zullen nog nooit zo fris en nieuw hebben geklonken. Geniet met heimwee na van je favoriete Nederlandstalige nummer.

aan het zoeken...