Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
De Diwali Show Geannuleerd
sluiten

De Diwali Show

Narsingh Balwantsingh en Roué Vervee

zondag 24 oktober 2021 - 15:00u

Cabaret Theater
Geannuleerd

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 24.50
15:00u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Grote zaal

Kerst, Pasen, Suikerfeest, Chinees Nieuwjaar.. DIWALI!

Kerst, Pasen, Suikerfeest, Hemelvaart, Chinees Nieuwjaar.. DIWALI! Elk jaar vieren miljoenen Hindoes wereldwijd Diwali. Ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd. Kom alles te weten over Diwali, luister naar prachtige verhalen, lach om grappen, geniet van mooie dans- en zangoptredens en vier al het goeds in je leven tijdens De Diwali Show!
Let op: dit is een Testen voor Toegang evenement, dus denk aan het meenemen van je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier. Vergeet ook je legitimatiebewijs niet. Meer info vind je hier.

Presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer slaan de handen ineen en maken samen een uitbundige en gezellige theatershow. Geschikt voor jong, oud, Hindoes, atheïsten, anders gelovigen, gezinnen, stelletjes, vrienden.. iedereen. Met dans o.l.v. choreografe Kalpana Raghuraman, zang van Madhu Lalbahadoersingh en Lucky Singh, en muziek verzorgd door De Diwali live band o.l.v. Setish Bindraban, bekend van Sabroso!

 

 

 

Wij verwelkomen je graag! Lees hier onze richtlijnen.
aan het zoeken...