Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
De dag dat ik Robert Long ontmoette… Geweest
sluiten
De dag dat ik Robert Long ontmoette -

De dag dat ik Robert Long ontmoette…

zaterdag 20 april 2019 - 20:00u

Musical Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 27.50
20:00u
Theater, Musical
Schouwburg - Grote zaal

Topsolisten brengen Robert Longs prachtige liedjes weer tot leven

In theaterseizoen 2018-2019 zou Robert Long 75 jaar geworden zijn. Een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. Hij zou nu de titel van singer-songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander!

Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen. Dat kan helaas niet meer, maar vier topsolisten eren Robert met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes. Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto De Groot zingen ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier. De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd. Zij worden verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen.

Want, wat een verrassing: kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet?
Ja, zij hebben Robert ooit ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Hoe? Dat vertellen ze je in de voorstelling.

Ze worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.

Robert Long medley, finale van het programma “De Dag dat ik Robert Long ontmoette…” origineel gezongen door Robert Long:
Liefste, mijn liefste – Het leven was lijden – Toe maar jongens – Beschaafde tango – Moederziel alleen – Homo sapiens – De lente – Zei m’n moeder altijd – Jij wou mij totaal

 

Credits
Teksten & composities: Robert Long
Script: Ivo de Wijs
Tekstsamensteller: Frank Jochemsen
Regie: Eddy Habbema
Combo: Peter van der Zwaag: piano, toetsen, accordeon, zang, arrangementen; Christan Grotebreg: toetsen, accordeon, saxofoon, klarinet, toetsen, zang; Peter Krako: gitaren, mandoline, banjo, basgitaar, zang

 

aan het zoeken...