Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
De Cabaretpoel Geweest
sluiten

De Cabaretpoel

Vier keer leuk!

vrijdag 1 november 2019 - 20:15u

Cabaret Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 17.50
20:15u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Kleine zaal

Vier keer leuk!

Cabaretliefhebbers opgelet! In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Je ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. Op deze avond treden Hidde van Gestel, Patrick Sytsema, Joran Welling en Corine Hulshof op.

De Cabaretpoel is een initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element. Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Laat jezelf verrassen door het talent van de toekomst, je ziet vier keer iets nieuws.

Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.

Patrick Sytsema studeerde af aan de Koningstheateracademie. Er wordt over hem gezegd dat hij karakterkapitaal bezit. Dat zijn eigenschappen die je doelbewust kan inzetten voor eigen gewin. Dat klinkt smerig en fout, maar is dat het ook? Het lijkt hem namelijk voor de wind te gaan. Leuke lach, goed pak en weelderig haar. Maar er knaagt iets onder dat pak.

Joran Welling studeerde af aan de Koningstheateracademie. Sindsdien doolt hij rond in de boze buitenwereld. Hij wil gelukkig zijn, net als iedereen. Hij weet alleen nog niet hoe, dus trekt hij rond met tragikomische verhalen over geluk en gaat hij op zoek naar een levensdoel. Of althans… Hij doet een verwarde poging.

Corine Hulshof probeert iets van het leven te maken, maarrr wanneer moet je rekening houden met anderen en wanneer kun je maar beter voor jezelf kiezen? Ze verweeft talige conferences met ontroerende en/of grappige liedjes en blinkt uit in een fijne mix aan gestructureerde chaos in verhaal. Energiek, doordacht en zoekend. Ze zoekt naar de grenzen van egoïsme en barmhartigheid, bij zichzelf en in de wereld. Want daar heeft ze baat bij.

Inclusief pauzedrankje

aan het zoeken...