Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
 • MijnDomijn:
 • Tickets
 • Poppodium
 • Bibliotheek
 • Educatie
 • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Daniëlle Schel
sluiten

Daniëlle Schel

OK

donderdag 31 maart 2022 - 20:15u

Cabaret Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 19.50
20:15u
Theater, Cabaret
Toon Hermans Theater - Laaglandzaal

Een collage van sketches, liedjes en conferences

Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. Hartje. In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee “Een dame om in de gaten te houden.” Begin 2019 ging ze in première met haar debuutvoorstelling Patroon.

Nu is ze terug in het theater met OK. In deze voorstelling serveert Daniëlle je een (*) collage van (*) sketches, (*) liedjes en (*) conferences. Het belooft weer een (*) avond te worden, vol (*) karakters en (*) onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in deze (*) voorstelling haar uiterste best doen om aan al je (*) verwachtingen te voldoen.

* hysterische / ongemakkelijke / briljante / hilarische / geile / onzekere / afschuwelijke / geniale / eerlijke / idiote / tenenkrommende / fantastische / bizarre / hartstochtelijke / geestige / betoverende / ellendige / persoonlijke / belachelijke / uiteenlopende

Over Daniëlle Schel
In 2017 sleepte Daniëlle de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival in de wacht met haar muzikale cabaretprogramma Slagbeurt. Na de finalistentour tekende Daniëlle bij Breijwerk, het management van Claudia de Breij. Haar eerste avondvullende programma Patroon ging in februari 2019 in première. Komend seizoen is Daniëlle in het theater te zien met haar nieuwe voorstelling getiteld OK, waarvoor Daniëlle Het Stijgend Applaus Stipendium toegekend heeft gekregen.

Stijgend Applaus Stipendium 2020
Op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen, is het Stijgend Applaus Stipendium 2020 unaniem toegewezen aan Daniëlle Schel en haar voorstelling OK. Juryrapport Stijgend Applaus Stipendium 2020: “In OK zoekt Daniëlle de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen enerzijds onze behoefte aan contact en anderzijds de voortschrijdende technologie, die vaak gericht is op het bevredigen van individuele verlangens. Het resultaat is ‘A new way of being alone together‘ zoals ze de Amerikaanse hoogleraar Sherry Turkle citeert. Een actueel thema, dat door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zelfs alleen maar relevanter is geworden”.

Meer info
Facebook: www.facebook.com/danielleschel
Instagram: www.instagram.com/danielleschel
Twitter: www.twitter.com/danielleschel
Website: www.danielleschel.nl

 • "Een dynamische montage van typetjes, conferences en liedjes."
  NRC over Patroon
 • "Een veelbelovend debuut waarin ze haar veelzijdige talent laat zien."
  Theaterkrant over Patroon
Wij verwelkomen je graag! Lees hier onze richtlijnen.
aan het zoeken...