Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Dana Winner Geweest
sluiten

Dana Winner

30 jaar Dana Winner

zaterdag 30 april 2022 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 32.50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Toon Hermans Theater - Grote zaal

Drie decennia vol liefde én muziek

Deze voorstelling is verplaatst van 1 mei 2020 naar 30 april 2022.

Met meer dan 3,5 miljoen verkochte albums wereldwijd is Dana Winner ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige zangeressen van dit moment. Tijdens haar nieuwe theatertour 30 jaar Dana Winner – drie decennia vol liefde én muziek put Dana rijkelijk uit haar omvangrijke Nederlandstalige én Engelstalige repertoire.

Vier samen met haar en een vierkoppige live band drie decennia liefde én muziek. En herbeleef alle grootste hits, van haar doorbraak in 1989 met Op Het Dak Van De Wereld tot Westenwind en One Moment In Time. 30 jaar Dana Winner belooft een uniek en onvergetelijk theaterconcert te worden dat niemand onberoerd zal laten.

Dana Winner

In 2018 nam Dana plaats in de jury van The Voice Senior op de Belgische zender VTM. Eerder maakte ze diepe indruk in het Belgische televisieprogramma Liefde voor Muziek, dat in Nederland Beste Zangers heet. Met haar versie van One Moment In Time van Whitney Houston bereikte ze al meer dan 17,5 miljoen YouTube-views, met als gevolg een award voor Beste Zangeres van België. Op 9 november 2019 viert ze haar 30-jarige carrière met een groot en éénmalig concert voor meer dan 5.000 fans in de Lotto Arena in Antwerpen. Dat is dan ook meteen de voorbode van de nieuwe theatertournee.

Meer info
www.danawinner.com

Inclusief pauzedrankje

aan het zoeken...