Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Cyrille Niël
sluiten

Cyrille Niël

De toone van Zitterd 

zondag 15 november 2020 - 19:00u

Cabaret Theater
€ 17.50
19:00u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Grote zaal

Cyrille Niël weer op de planken met lokaal entertainment

Deze voorstelling werd verplaatst van zondag 8 november 2020 – 19.00u

 

Support your local’s, dat geldt ook voor liedjes dacht Cyrille Niël. Vanuit die basis ontstond het idee voor een nieuw muzikaal stukje entertainment genaamd De toone van Zitterd! Hierin neemt Cyrille de luisteraars mee op een muzikale wandeling door de Sittardse binnenstad met oude bekende en minder bekende liedjes.
Max. 2 kaarten per account/e-mail adres in verband met de corona/covid-19 maatregelen. 

 

 

Begeleid door met name de vleugel volgt er een tour d’amusement met mooie achtergrondverhalen. Op zoek naar de romantiek van de stad komt hij onder andere uit bij een liefdesverhaal van de Zittesje Sjnaak en het Zittesj Mechelke. 

Cyrille vertelt: “Eigenlijk zou ik eind september met een nieuwe cabaretshow komen, na mijn debuut in 2018 met De Gevleugelde Druimer. Dit zou inclusief een zeskoppig combi zijn, maar door de 1,5 meter regel werd dit moeilijk rendabel te krijgen. Wat in het vat zit, verzuurd niet, dus deze show schuift door naar volgend jaar als we dan hopelijk weer voor vollere zalen mogen spelen.” 

Hij is gaan nadenken wat er wel zou kunnen. Een bij-effect van de afgelopen periode is wel dat we alles wat dichtbij is meer zijn gaan waarderen. Vroeger werden er zoveel mooie nummers geschreven over Sittard met enorme trots op de stad. De laatste jaren is dat minder geworden. “Ik kreeg heel veel energie om iets moois, grappigs en ontroerends te maken met dat wat zo dichtbij me staat. Juist nu, nu zoveel vermaak is weggevallen, wil ik de mensen iets brengen, hen vermaken.”  

Wij verwelkomen je graag! Lees hier onze richtlijnen.

 

aan het zoeken...