Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
A tribute to Creedence Clearwater Revival Geweest
sluiten
180117_THE-FORTUNATE-SONS@MariahKarson-liggend

A tribute to Creedence Clearwater Revival

The Fortunate Sons (USA)

woensdag 17 januari 2018 - 20:00u

Concert/Muziek Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€27,50
20:00u
Theater, Concert/Muziek
Schouwburg - Grote zaal

By The Fortunate Sons (USA)

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als: Bad Moon Rising, Proud Mary, Have You Ever Seen The Rain en Down On The Corner. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet in de Nederlandse theaters een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.

Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar. Maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land. Luister maar naar de Top 2000, eind december. De laatste jaren vermeldde die lijst steeds minstens tien nummers van Creedence Clearwater Revival. Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, natuurlijk genoemd naar een politiek geladen CCR-nummer.

Een ware primeur, want deze band was nog niet eerder in Europa te zien. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal weer voor uw ogen verschijnen als ware het 1969. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte ´trip down Memory Lane’.

 

aan het zoeken...