Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Codarts Rotterdam / Holland Dance Festival Geweest
sluiten

Codarts Rotterdam / Holland Dance Festival

Talent on the move

donderdag 14 februari 2019 - 20:00u

Dans/Ballet Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 17.50
20:00u
Theater, Dans/Ballet
Schouwburg - Grote zaal

Ontdek het danstalent van de toekomst

Aanstormende danstalenten, vol explosiviteit en energie. Dat biedt de voorstelling Talent On The Move van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, de hotspot voor eigentijdse dans. Talent On The Move toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door derdejaars dansstudenten van Codarts Rotterdam.

Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans, met bestaand repertoire van internationale top choreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Talent On The Move is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spat: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar.

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival vindt haar thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert gedurende het jaar vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen, met als tweejaarlijks hoogtepunt het Holland Dance Festival in Den Haag. Codarts Rotterdam heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de studenten profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld. Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden het jonge danstalent graag een landelijk podium.

Talent On The Move levert de derdejaars dansvakstudenten veel waardevolle toneelervaring: de tournee langs meer dan twintig theaters door heel Nederland biedt hen de mogelijkheid podiumervaring op te doen en leert hen te ervaren hoe het is om in een professioneel dansgezelschap te dansen.

Credits
Cast: Codarts Rotterdam
Creatives: Choreografieën van onder andere Jiří Kylián, Antonin Comestaz, Joost Vrouenraets en Jarek Cemerek

Meer info
www.holland-dance.com
www.facebook.com/hollanddance
www.twitter.com/hollanddance

Deze voorstelling gratis bezoeken?

Vrienden van Schouwburg De Domijnen mogen deze voorstelling gratis bijwonen. Een goede reden om nu vriend te worden en te profiteren van alle voordelen!

  • "Codarts laat heel wat talent tot bloei komen. Sommige dansers zouden nu al niet misstaan bij vooraanstaande dansgezelschappen."
    Theatermaker
aan het zoeken...